Historie

PAKHUIS 1657;
Is ontstaan toen wij de gelegenheid kregen om onze ideeën van luxe en bijzondere interieur en exterieur producten te presenteren in dit prachtige oude historische pakhuis te Harlingen. Van origine gebouwd voor de opslag van wijn en graan. Nu een bezienswaardig pand volledig gerestaureerd maar met behoud van alle oude elementen. Een fantastisch podium voor iedereen die mooie, luxe en vernieuwende producten voor binnen en buiten kan waarderen.

 

PERSONALIA;
Leonora Hopman, CEO en oprichter van Hopman Delcampo Holding BV waarvan PAKHUIS 1657 een concept is. Al jarenlang interieurontwerper met mooie referenties waaronder directieloge en spelershome van het Abe Lenstra stadion sc Heerenveen. Expert en (kunst) designer van o.a. bijzondere producten zoals exotisch leder (visleer) en Ocean Art (speciaal geprepareerde zeewieren en grassen). Alles vastgelegd en gepresenteerd onder eigen label Deleo-One.

Ton van ’t Veldt, consultant en marketing strateeg van de gehele holding. Expert in hout en hout gerelateerde producten. Zeer ruime ervaring van ruwe zagerij bouw in Zuid-America tot verfijnde interieur objecten met deskundigheid in binnen vloeren en buitenparket.

 

EXPERTISE;
Door onze kennis samen te laten vloeien en de vele reizen die wij maken komen wij elke keer weer verassende nieuwe en inspirerende producten en ideeën tegen die wij zoveel mogelijk toevoegen aan ons assortiment.
Onze relaties en interieur stijlen vanuit de hele wereld geven ons de dagelijkse inspiratie om constant vernieuwend te zijn. Het is voor ons dan ook een eer om deze met u te delen.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van deze website en uiteraard  heten wij u van harte welkom in onze prachtige showroom  te Harlingen.

 

Met inspirerende groet,
Ton & Leonora